μασάζ - massage

Απολαύστε μυοχαλαρωτικές θεραπείες που προσφέρουν στους μύες σας καλύτερα αποτελέσματα μετά την άσκηση, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τη συσσωρευμένη ένταση και το στρες.

 • Μασάζ Πλάτης +

Ανακουφίστε την πλάτη σας μετά από μια υπερβολική μέρα σε ένταση και ρυθυμούς. Λίγα λεπτά είναι αρκετά για να νιώσετε ξεκούραση και ζωτικότητα.

 • Magic Honey Diva Massage (new) +

Η πιο γλυκιά φυσική θεραπεία για ένα απολύτως ακαταμάχητο δέρμα είναι επιτέλους εδώ. Το μείγμα Ακακίας, Καστανόμελου και Βασιλικού Πολτού ξαναδίνει ελαστικότητα στο δέρμα. Σταγόνες χρυσού μελιού πέφτουν στο σώμα σας και το κάνουν απίστευτα απαλό, σαν μετάξι. Η τεχνική του Deva massage βασίζεται σε δακτυλοπιέσεις συγχρονισμένες με την αναπνοή.

 • Aroma Massage +

Χαλαρωτικό massage αρωματοθεραπείας, για ιστούς με τοξίνες, και κατακράτηση υγρών. Πλούσια ποικιλία αιθέριων ελαίων εφαρμόζονται σε ολόκληρο το σώμα (ήπαρ, νεφρά, κοιλιά, σπονδυλική στήλη, κτλ.) προσφέροντας τόνωση, εξισορρόπηση του οργανισμού, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, αποβολή του stress. Αυξάνει την οξυγόνωση, εξαγνίζει, προσφέρει απόλυτη χαλάρωση. Εναλλακτική θεραπεία που ξεκινά με κρανιοεγκεφαλικό massage και ολοκληρώνεται με ολοκληρωτικές τεχνικές στο υπόλοιπο σώμα.

 • Shea Butter Moisturizing Massage +

Βαθειά ενυδατικό, deep tissue massage με αιθέρια έλαια από shea butter tree για βαθειά ενυδάτωση, white mask για σύσφιξη, jeranium για αποτοξίνωση-λιποδιάλυση και rosemary για ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος.

 • Ayiurvedic – Asntistress Massage +

Ειδική τεχνική αποσυμφόρησης και επαναφοράς της απαιτούμενης χαλάρωσης που χρειαζόμαστε ώστε να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα με ηρεμία. Εφαρμόζονται γνήσια ινδικά έλαια στις ωμοπλάτες, τον αυχένα και το τριχωτό της κεφαλής. Μια σύντομη τεχνική ιδανική για managers και ανθρώπους που δεν έχουν αρκετό χρόνο.

 • Californian Chocolate Massage +

Το πιο «νόστιμο massage που υπάρχει. Μια απολαυστική, ηδονιστική εμπειρία. Τα αντιοξειδωτικά και φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχει το κακάο πραγματικά σας «κακομαθαίνουν», ενώ έχουν ενυδατική, αντιγηραντική και προστατευτική δράση. Ένα massage που πράγματι «σας φτιάχνει την διάθεση».

 • Ρεφλεξολογία - Reflex +

Πρόκειται για σημειακό massage που με συγκεκριμένους μηχανισμούς μάλαξης και πίεσης επιδρά στα εσωτερικά όργανα και ιστούς του ανθρώπινου οργανισμού μέσω μηχανισμού αντανάκλασης.
Στόχος της θεραπείας είναι η σωστή κυκλοφορία του αίματος μέσα στον οργανισμό, η επικουρική αποκατάσταση της βλάβης διαφόρων οργάνων μέσω των αντίστοιχων αντανακλαστικών σημείων, η αρμονική λειτουργία του νευρικού συστήματος και η επαναφορά της ψυχικής και σωματικής ισορροπίας στον οργανισμό.
Βοηθά στην εξάλειψη των πονοκεφάλων, ημικρανίες, νευραλγίες, στην αντιμετώπιση της μυϊκής δυσκαμψίας, κτλ.

 • Sports Massage +

Εξειδικευμένες έντονες κινήσεις, με γρήγορους ρυθμούς μάλαξης, με στόχο την σωστή αιμάτωση και χαλάρωση των μυών και την επαναφορά τους σε φυσική κατάσταση. Ιδανικό massage για αθλητές και αθλητικούς τύπους.

 • Vitamin Facial Massage +

Massage προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ με βιταμίνες και εκχυλίσματα φυτών.

 • Λεμφικό Massage +

(Manual Lymph drainage: χειρονακτική λεμφική αποσυμφόρηση)
Πρόκειται για θεραπεία που γίνεται με ρυθμικούς χειρισμούς και εξειδικευμένες μαλάξεις στα σημεία του ανθρώπινου οργανισμού που έχουμε την μεγαλύτερη συγκέντρωση λεμφαγγείων, με στόχο την αποσυμφόρηση της λέμφου και την αύξηση της λεμφικής ροής.
Σκοπός της θεραπείας και στόχος του θεραπευτή είναι η αποκατάσταση της σωστής διοχέτευσης της λέμφου στα λεμφαγγεία του λεμφικού συστήματος και η επαναφορά του οργανισμού στην αρχική φυσική κατάσταση.
Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι μεγάλη στην ελάττωση οιδημάτων, βοηθά σε διαταραχές του μεταβολισμού, καταπολεμά την συγκέντρωση ή κατακράτηση υγρών που δημιουργείται από την κακή διατροφή και καθιστική ζωή και εργασία, και στην αισθητική του προσώπου (μαύροι κύκλοι, σακούλες).

 • Σουηδικό +

Αποτελεί τη βάση του ευρωπαϊκού τύπου μασάζ. Συστηματοποιήθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα από το Σουηδό δάσκαλο φυσικής εκπαίδευσης Henrik Ling. Βασίζεται στις αρχές της ανατομίας και της παθολογίας και αποσκοπεί στη βελτίωση των λειτουργιών του μυοσκελετικού, του νευρικού και το κυκλοφορικού συστήματος. Περιλαμβάνει απαλούς και αργούς χειρισμούς (θωπείες, ζυμώματα, εντριβές, κ.α.) πάνω στους μαλακούς ιστούς. Προσφέρει γενική χαλάρωση, ξεκούραση και ανακούφιση από μυϊκούς πόνους).

 

μασάζ - massage